Mi ez?

Bölcs Kelemen sétálója egy tanösvény, ahol nem biológiáról vagy geológiáról tanulhatunk, hanem az életről és önmagunkról. Egy kirándulóhely családoknak mesékkel, természettel és szép kilátással. Egy hely, ahol a kellemes környezetben tölthet minőségi időt egymással a család. Sosem fogunk pénzt szedni érte, nem lesznek versenyek, nem számít a gyorsaság, nem számít az erő. Ezen a helyen senkit és semmit nem kell legyőzni. Ezen a helyen semmit sem kötelező csinálni. Bölcs Kelemen sétaútja töltődésre, békére, együttlétre lett kitalálva.

Kövesd az utat és állj meg a szusszanóknál. Ülj le egy padra, vagy ha az nincs, akkor csak a fűre/kőre, töltsd újra ezt az oldalt és olvasd el/hallgasd meg a ponthoz tartozó mesét. Ehhez hasonló táblák jelölik a mesepontokat:

A mesepontokhoz tartozó mesét a Mesét kérek! gombra kapod meg, ha a böngésződben engedélyezted a weboldalunknak a tartózkodási helyed lekérését. Ha ezt nem szeretnéd, akkor minden meseponton találsz egy QR kódot is, amit leolvasva a helyhez tartozó weboldalra jutsz.

Játékszabály

Bölcs Kelemen (illem)szabályai

Bölcs Kelemen sétálója hasonlít a turistautakhoz: bárki sétálhat rajta, de ezt mindenki kizárólag a saját felelősségére teheti!

Környezet

Óvd a környezetet, ne tépd le a virágokat! A szemetedet kérlek vidd magaddal vagy tedd valamelyik kukába.

Táblák

Gondolj a többiekre és ne mozgasd el mesetáblákat! Ha esetleg valami hibát vagy hiányosságot észlelsz, kérjük jelezd nekünk a bolcskelemen kukac setaloja pont hu e-mail címen és igyekszünk gyorsan javítani.

Technikai dolgok

A telefonodon legyen bekapcsolva a mobilnet. A mesepontokhoz tartozó mesét a "Mesét kérek!" gombra kapod meg, ha a böngésződben engedélyezted a weboldalunknak a tartózkodási helyed lekérését. Ha ezt nem szeretnéd, akkor minden meseponton találsz egy QR kódot is, amit leolvasva a helyhez tartozó weboldalra jutsz.

Ajálott felszerelés

Legyen a lábadon kényelmes cipő, hozd magaddal a jó kedvedet és egy telefont feltöltött akkumlátorral.

Babakocsi/kerékpár

Bölcs Kelemen sétálójának nagy része járható mindenféle kerekes eszközzel, de a Lépcső nem! Oda a kisbabáknak hordozót ajánlunk.

Dohányzás

Kérjük mutass jó példát és a gyerekek előtt ne gyújts rá. Ha mégis megtennéd, kérjük, hogy a csikket nyomdd el és vidd magaddal vagy tedd egy kukába.

Kövess minket:

Bölcs Kelemen sétálóját készítették: Diósdiak Diósdért egyesület, Luzsi Margó, Ági, Valéria, Edit, Zsuzsanna, Krisztina, Mercédesz, Szilvia, Ildikó, Andrea, Vali, Panni, Erika, Petra, Anikó
Impresszum
Diósdiak Diósdért